home
 
 
Bedrijfsbeschrijving
   
Drukkerij PP-Offset
Bedrijfsbeschrijving
  Adresgegevens
  Routebeschrijving
Diensten
Partners
Contact

Vanuit een nieuw pand in Delfgauw wil PP-Offset u graag op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Dankzij geavanceerde apparatuur, waaronder een nieuwe, geheel geautomatiseerde pers, is onze drukkerij in staat om tegemoet te komen aan uw hoge kwaliteitseisen. Van visitekaartje tot hoogwaardige brochure: wij verzorgen het, tegen een scherpe prijs. Onze kracht ligt in het leveren van reclame- en handelsdrukwerk met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding, voor zowel startende ondernemers als grote bedrijven.

Drukwerk verzorgen betekent dat we een heel traject doorlopen, van idee tot eindproduct. Het eerste ‘station’ is het overleg met u, over uw ideeën en wensen. Vervolgens ontwikkelen we een concept waarin tekst en beeld een plaats krijgen. Na uw goedkeuring volgt het ontwerpen, opmaken en het maken van de films. Tijdens deze hele voorbereiding wordt creativiteit aan technische expertise gekoppeld, om uiteindelijk uw idee te kunnen omzetten in een fraai grafisch product.

 
Disclaimer Colofon E-mail