Skip to content Skip to footer

Drukken & afwerking

In het volgende ‘station’ vindt het daadwerkelijke drukken plaats. Hier wordt met uiterste precisie gewerkt aan kleur, scherpte en constante kwaliteit, in een veelheid aan formaten en papiersoorten. Wanneer na het drukken wordt begonnen met het afwerken, krijgt uw drukwerk zijn uiteindelijke vorm.

Behalve snijden, vouwen en vergaren kunnen diverse specialistische afwerkingtechnieken worden toegepast, zoals stansen, lamineren of het aanbrengen van reliëf. Zo ziet u, een heel scala aan mogelijkheden, waarmee PP-Offset aan uw wensen tegemoet kan komen.

Met het bereiken van het laatste ‘station’, waar het eindproduct wordt opgeleverd, blijft PP-Offset graag in beeld. Juist omdat het hele traject in nauwe samenwerking met de klant wordt afgelegd, is het van groot belang om een band op te bouwen. Naarmate de samenwerking langer duurt, zijn minder woorden nodig: je begrijpt elkaar. Om deze reden en ook omdat het prettiger werkt, streven we naar continuïteit en het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten. Daar heeft u ook baat bij: u hoeft niet telkens op zoek naar een vertrouwd adres.