home
 
 
Nieuwjaarskalender
   
Drukkerij PP-Offset
Diensten
Partners
Contact

Rond het nieuwe jaar sturen veel ondernemingen hun relaties een kaart met een kerst- en/of nieuwjaarsgroet. Alhoewel dat over het algemeen gewaardeerd wordt, “verdwijnt” de kaart tussen alle andere kerst- en nieuwjaarskaarten. Met als gevolg dat uw kaart anoniem enkele weken op een kast staat. Terwijl er zoveel andere mogelijkheden bestaan, die niet eens zoveel duurder zijn, om u onderneming extra en langdurig onder de aandacht te brengen.

Na een succesvolle proef vorige jaar en de positieve reacties die we erop gehad hebben, heeft PP Offset - in samenwerking met CARENZA - een nieuwjaarskalender ontwikkeld die het hele jaar op het bureau van uw relaties staat. Elke maand kan u door middel van een foto bijvoorbeeld een product, een dienst of specifiek onderdeel van uw onderneming onder de aandacht brengen. Zo kan uw relatie kennismaken met andere onderdelen van uw onderneming waar hij / zij geen weet van heeft. En daarnaast is het natuurlijk gewoon een handig hulpmiddel om snel weeknummers, dagen en data te vinden.

Kalender voorbeeld

Zoals hierboven beschreven hebben we ervoor gekozen om niet een standaard kalender aan te bieden, maar één die afgestemd is op uw onderneming. De promotie- en attentiewaarde is hierdoor een stuk groter. En dat voor een laag bedrag. Afhankelijk van wat u wilt communiceren naar uw klant en de beelden die u wilt gebruiken, hebben we 2 formaten ontwikkeld. 300 mm bij 105 mm (langwerpig) en 210 mm bij 130 mm (hoog).

Voorbeelden
Hieronder 2 voorbeelden als PDF:

Beide kalenders hebben de volgende specificaties:

  • 14 bladen (voorkant, jaaroverzicht en de 12 maanden);
  • Nederlands- of Engelstalige (andere talen op aanvraag);
  • Elk blad te voorzien van uw eigen foto’s, logo of eventuele andere uitingen;
  • Kleur aan te passen aan huisstijlkleuren;
  • Enkelzijdig fullcolor digitaal gedrukt;
  • Voorzien van een staander en ringetje (keuze uit metaalkleurige, zwarte of witte ring).

Aanleverspecificaties CARENZA:

  • Logo als EPS;
  • 14 afbeeldingen, minimaal 300 dpi, indien niet het juiste formaat, dan wordt de afbeelding kosteloos op maat gesneden, naar inzicht van de ontwerper. Bestandsformaten: .jpg, .tiff of als raw bestand);
  • Instructie in MS Word welke afbeelding op welk blad moet komen te staan. LET OP: de overzichtpagina wordt bijna geheel in beslag genomen door de kalender.

Het is tevens mogelijk om eigen teksten of speciale data voor uw onderneming op te nemen in de kalender. Of de kalender dubbelzijdig te bedrukken. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Wilt u meer informatie over onze nieuwjaars-kalenders, stuur dan een e-mail naar kalender@ppoffset.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Disclaimer Colofon E-mail