Skip to content Skip to footer
PPOFFSET & DIGITAAL DELFT
over ons

Al 37 jaar kwalitatief drukwerk

Vanuit onze drukkerij in Delfgauw wil PP-Offset u graag op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Dankzij geavanceerde apparatuur, waaronder een nieuwe, geheel geautomatiseerde pers, is onze drukkerij in staat om tegemoet te komen aan uw hoge kwaliteitseisen. Van visitekaartje tot hoogwaardige brochure: wij verzorgen het, tegen een scherpe prijs. Onze kracht ligt in het leveren van reclame- en handelsdrukwerk met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit-verhouding, voor zowel startende ondernemers als grote bedrijven.

het traject

Van idee tot eindproduct

Drukwerk verzorgen betekent dat we een heel traject doorlopen, van idee tot eindproduct. Het eerste ‘station’ is het overleg met u, over uw ideeën en wensen. Vervolgens ontwikkelen we een concept waarin tekst en beeld een plaats krijgen. Na uw goedkeuring volgt het ontwerpen, opmaken en het maken van de films. Tijdens deze hele voorbereiding wordt creativiteit aan technische expertise gekoppeld, om uiteindelijk uw idee te kunnen omzetten in een fraai grafisch product.

Digitaal Drukken Delft