home
 
 
Partners
   
Drukkerij PP-Offset
Diensten
Partners
Contact

Op een aantal specialistische gebieden schakelen we anderen in. Zo worden een vormgever, fotograaf en tekstschrijver in het traject betrokken en worden bepaalde activiteiten uitbesteed aan collega-drukkers of binderijen. Door deze combinatie van professionals is het mogelijk om een grafisch compleet product te maken. De voordelen zijn duidelijk: ieder levert zijn specialisme, en u heeft maar één aanspreekpunt.

CARENZA
CARENZA is het bureau voor grafische vormgeving & webdesign. Duidelijke afspraken vormen de basis van iedere opdracht. Verrassende en originele ontwerpen die op krachtige wijze de boodschap overbrengen vormen het uiteindelijke resultaat.

www.carenza.nl

GBE communicatie
Een van de vaste partners van PP-Offset is GBE communicatie uit Den Haag. GBE communicatie is gespecialiseerd in grafische vormgeving voor alle offline en online media. Van conceptontwikkeling, het ontwerp en de opmaak van het drukwerk tot en met presentatie en drukwerkbegeleiding.

www.gbe.nl

Giftsware
Giftsware levert alles op het gebied van relatiegeschenken, promotional gifts, (bedrijfs)textiel en merchandising dankzij ruim 15 jaar ervaring probleemloos en snel tegen zéér scherpe prijzen.

Wanneer u opzoek bent naar de nu als relatiegeschenk zeer populaire electronische artikelen zoals bijvoorbeeld de USB stick, MP3 speler of vele mobiele telefoon gadgets die er tegenwoordig zijn, maar ook wanneer u de meer conventionele relatiegeschenken zoekt bent u hier aan het juiste adres. Alles overzichtelijk online, u kunt - zonder enige verplichting - gemakkelijk een offerte samenstellen en aan ons verzenden.

www.giftsware.nl

Solis
Een andere partner is Tekstbureau Solis in Delft, een bureau voor het schrijven of verbeteren van teksten. Zij worden ingeschakeld als er een professionele, aansprekende tekst voor het drukwerk nodig is.

Henk Mostert
Henk Mostert bedenkt ideeën en schrijft commerciële en (semi)-journalistieke teksten voor BtB, BtBtC, BtC, for profit en not for profit en overheid. Dat doet hij solo en in samenwerking met andere creatieven, [ook via PP Offset] voor vrijwel alle sectoren en communicatiemiddelen.

www.henkmostert.nl

Bij PP-Offset kunt u dus terecht voor een totaalpakket dat geleverd wordt door mensen die op één lijn zitten en één doel hebben: prima drukwerk voor tevreden klanten.

 
Disclaimer Colofon E-mail